AMPA

L’AMPA de l’EBM l’Alegria és una entitat sense afany de lucre i oberta a tothom, que agrupa els pares i les mares dels alumnes de l’Escola Bressol que voluntàriament ho desitgen.

Està creada per diverses raons:

· Com a vincle de comunicació i suport entre famílies i l’escola: L’AMPA és el representant de tots els pares i mares de l’escola i estem oberts a qualsevol suggeriment i/o proposta dels pares/mares. Hi ha a l’entrada de l’escola una bústia per tal que ens feu arribar qualsevol comunicació, tot i que també ens ho podeu dir personalment o be a través del nostre correu electrònic ampaalegria@hotmail.com.

 · Fomentar activitats d’interès per la comunitat educativa.

 · Demanar subvencions com entitat si fos necessari per a la millora de la educació i aprenentatge dels nostres fills.

 · Participar activament en les activitats, festes, excursions, etc. que realitza l’escola.

Sempre es necessitem noves incorporacions a l’AMPA de l’escola bressol, així que us animem a participar-hi activament si teniu una mica de temps lliure i us voleu implicar encara més en l’educació del vostre fill/filla.

Us informem que igualment us podeu fer socis de l’AMPA, encara que no en sigueu membres actius. Això us permetrà tenir avantatges econòmics de les activitats que s’organitzin des de l’Associació de pares i mares. Us animem a assistir i participar en les activitats..

Com ja sabeu formar part del AMPA L’ALEGRIA és voluntari. Si voleu formar-hi part adjuntem el link on podeu descarregar la butlleta d’inscripció i fer el pagament anual de 10 euros a la Direcció de l’escola.

TALLERS PER FAMÍLIES: MANS MANETES

L’AMPA de l’escola bressol l’Alegria posa en marxa cada curs uns tallers per les famílies de l’escola anomenat “MANS MANETES”. Aquests tallers es realitzen un cop al mes a la llar d’infants.

Pels socis de l’AMPA els tallers són gratuïts i per la resta de participants es paga un preu simbòlic de 2 euros per família com a despesa de material.

Algunes de les propostes que es porten a terme són: tallers per Nadal, ioga amb família, taller de musicoteràpia…

Si esteu interessats en participar-hi, poseu-vos en contacte amb els pares i les mares de l’AMPA de l’escola bressol.