PORTES OBERTES VIRTUALS

Hola famílies!

Aquest any les portes obertes de l’escola bressol l’Alegria es faran de manera presencial amb cita prèvia i aforament limitat el dia 10 d’abril. Tot i així, pels que no pogueu venir us convidem a veure les Portes Obertes Virtuals que hem preparat per mostrar-vos una part del què fem i de com som. Igualment, si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

L’ESCOLA PER DINTRE

Us volem ensenyar com és l’escola per dintre, les instal·lacions i els materials que utilitzem. També podeu veure la zona exterior.

CINC CÈNTIMS DEL PROJECTE EDUCATIU

La vida quotidiana i els moments de cura són l’eix central del dia a dia a l’escola bressol. Tot és aprenentatge.

JOC I MATERIALS

La base de l’aprenentatge de l’infant és el joc. Jugant coneix el món i l’interpreta.

A l’escola fem activitats barrejant grups d’edat, oferint diferents propostes per escollir amb materials diversos, i portem a terme els ambients de lliure circulació.

RELACIÓ AMB L’ENTORN

L’infant forma part d’una comunitat, forma part del barri i del poble on viu. Els nens i nenes a l’escola bressol viuen les festes i tradicions de la nostra cultura i participen d’activitats obertes al barri. Aquestes activitats les portem a terme juntament amb les famílies que hi participen activament.

EQUIP EDUCATIU

L’equip educatiu de l’escola bressol l’Alegria és un equip consolidat amb molts anys d’experiència que afronta la tasca educativa amb un compromís ferm.

LES FAMÍLIES ENS PARLEN

Us deixem diferents testimonis de les famílies de l’escola bressol l’Alegria. Volem agraïr molt sincerament l’escalf que hem rebut per part de totes elles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s